Domov sipka Varenie pod orechom sipka Cestoviny Penne so špenátom a syrom Ricotta

Varenie pod orechom

Cestoviny Penne so špenátom a syrom Ricotta

20. 02. 2015, 22:21

Postup

Cestoviny Penne so špenátom a syrom Ricotta
Jednoduché a rýchle jedlo, keď sa vám nechce vyvárať.
Do hrnca dáme variť vodu, osolíme ju, keď vrie dáme do nej cestoviny. Na zohriatu panvicu dáme olivový olej a špenátové listy. Chvíľu orestujeme, ochutíme soľou a korením. Pridáme uvarené cestoviny, premiešame, stále podlievame vodou z cestovín, aby cestoviny neboli suché. Pridáme syr Ricotta, premiešame a posypeme strúhaným parmezánom. Pred podávaním pokvapkáme extra panenským olivovým olejom.
Dobrú chuť

Ste 952575. návštevník

Copyright © 2010 GurmanTravel.sk | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga