Najnovšie
Losos na stredomorský spôsob
01. 03. 2015Zelenina vo vínovom cestíčku
01. 03. 2015Tagliatelle al limone
23. 02. 2015Paella
23. 02. 2015Cestoviny Penne so špenátom a syrom Ricotta
20. 02. 2015Kuskus so sušeným ovocím
20. 02. 2015Varenie pod orechom
Tagliatelle al limone
23. 02. 2015, 21:55Postup
Je leto, horúco, komu by sa chcelo stáť za sporákom. Rýchly, svieži a ľahký obed z pár surovín.TAGLIATELLE AL LIMONE
Do vriacej a slanej vody dáme variť tagliatelle. Za ten čas si prichystáme šťavu z troch citrónov, pridáme extra panenský olivový olej a rozmiešame. Prisypeme nastrúhaný parmezán a všetko dobre vymiešame. Do zmesi pridáme uvarené cestoviny, zamiešame, pridáme ďaľší parmezán a nakrájanú čerstvú mätu. Pred podávaním pokvapkáme olivovým olejom a posypeme strúhanou citrónovou kôrou.
Dobrú chuť