Domov sipka Recepty sipka ryby sipkaNikuldenski sharan – Bulharský pečený a plnený kapor

Recepty

Nikuldenski sharan – Bulharský pečený a plnený kapor

18. 08. 2011, 13:39

Potrebujeme

kapra, nakrájanú cibuľu, nadrvené vlašské orechy, ryžu, olivový olej, mletú červenú papriku, soľ, mleté čierne korenie

Postup

Na zohriatom oleji speníme cibuľu, pridáme ryžu, zalejeme vodou a ryžu uvaríme. Uvarenú ryžu necháme vychladnúť. Primiešame mletú papriku, mleté korenie, vlašské orechy, soľ. Kapra vyčistíme a naplníme ryžovou zmesou. Dáme do pekáča, pokvapkáme olivovým olejom, ozdobíme plátkami citróna a dáme na cca. 40 minút piecť do rúry.

Ste 943754. návštevník

Copyright © 2010 GurmanTravel.sk | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga