Domov sipka Recepty sipka mäso sipkaPečené bravčové mäso s bylinkami

Recepty

Pečené bravčové mäso s bylinkami

10. 08. 2011, 12:01

Potrebujeme

bravčové mäso, olivový olej, citrónovú šťavu, pomarančovú šťavu, biele víno, tymián, majoránku, šalviu, soľ, mleté čierne korenie

Postup

Mäso umyjeme, urobíme do neho výrezy a do nich vložíme lístky tymiánu, majoránu a šalvie. Potom mäso osolíme a okoreníme, pokvapkáme olejom, pomarančovou a citrónovou šťavou a vínom. Takto marinované necháme 2-3 hodiny odstáť. Počas marinovania mäso obraciame, aby bolo dôkladne marinované. Potom mäso položíme na plech a pečieme v rúre na miernej teplote, pokiaľ mäso nezmäkne a nezhnedne.

Ste 952808. návštevník

Copyright © 2010 GurmanTravel.sk | Tvorba web stránok - Ján Ďuriga